Verzending en Bestellingen

Waar verzenden jullie naartoe?

We hebben een robuuste logistieke infrastructuur waarmee we naar meer dan 130 landen kunnen verzenden. De meeste bestellingen worden verzonden vanuit China, maar we kunnen ook vanuit de VS verzenden (afhankelijk van de beschikbaarheid van de voorraad).

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

We kunnen doorgaans uw bestelling binnen 1-3 werkdagen verwerken! Zodra uw bestelling is verzonden, varieert de levertijd op basis van uw locatie. Onze standaard geschatte levertijden zijn:

 • Verenigde Staten: 6-12 werkdagen (HI/AK: 10-20 werkdagen)
 • Canada: 7-12 werkdagen
 • Europa: 5-12 dagen
 • Australië en Nieuw-Zeeland: 6-12 werkdagen
 • Japan: 4-8 werkdagen

We zullen er alles aan doen om uw pakket op tijd te bezorgen. Echter, vertragingen kunnen optreden door ongeldige adressen, douane-inklaringsproblemen, feestdagen, piekperiodes, lokale vertragingen bij vervoerders, enzovoort, en daardoor kunnen we geen aankomstdatum garanderen. Uw geduld wordt zeer op prijs gesteld.

Voor de meest nauwkeurige updates over de locatie van uw pakket, controleer alstublieft uw trackinglink zodra uw bestelling is verzonden.

Verzenden jullie naar postbusadressen of APO/FPO-adressen?

Helaas kunnen we op dit moment niet verzenden naar postbusadressen of APO/FPO-adressen.

Hoe kan ik de status van mijn bestelling controleren?

Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u een e-mailmelding met een link naar de details van de bestellingstracking. U kunt ook uw bestelinformatie op uw Spark Paws-account opzoeken en uw bestelling hier volgen.

Als u moeite heeft om uw trackinginformatie te vinden, e-mail ons dan op service@sparkpaws.com en we zullen dit graag voor u verstrekken.

Waarom zijn er geen updates over de verzendstatus? Is mijn pakket veilig?

Omdat sommige pakketten internationaal worden verzonden, ziet u mogelijk geen updates via lokale koeriers totdat het pakket onderweg is, is goedgekeurd door lokale douane en toegang heeft gekregen tot uw land. Dit proces kan 3 tot 5 werkdagen duren. Als uw bestelling nog steeds binnen het geschatte levertijdsbestek valt, wacht dan geduldig! Zodra dit proces is voltooid en is gescand door uw lokale koerier, zult u uw trackingupdates kunnen zien.
Als uw bestelling lange tijd niet is bijgewerkt en achterstallig is, kunt u contact met ons opnemen of met de verzendkoerier voor hulp.

Ben ik verantwoordelijk voor eventuele douane- of invoerrechten?

Zendingen naar de volgende landen zouden geen douane- of invoerrechten moeten vereisen:

Verenigde Staten, Canada, Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk, Italië, Japan, Australië, Nieuw-Zeeland

Zendingen naar alle andere landen kunnen onderhevig zijn aan douane- en belastingen. Alle invoer (douane) rechten en/of belastingen worden in rekening gebracht zodra het pakket zijn bestemmingsland bereikt.

Als er kosten zijn, moeten deze door de klant worden betaald voordat het pakket wordt vrijgegeven en afgeleverd. Teruggaven worden niet uitgegeven als de klant het pakket weigert.

Kan ik mijn bestelling wijzigen of annuleren?

We doen ons best om bestellingen zo snel mogelijk te verwerken en te verzenden, dus e-mail ons direct (op service@sparkpaws.com) als er een wijziging moet worden aangebracht. Als we het op tijd kunnen opvangen, kunnen we uw bestelling bijwerken! Als uw wijziging niet op tijd is vastgelegd, bieden we snelle en gemakkelijke omruilingen of retourzendingen aan.

Mijn pakket geeft aan dat het is afgeleverd, maar ik heb het niet daadwerkelijk ontvangen - wat moet ik doen?

Controleer het volgende:

 • Zorg ervoor dat uw besteladres correct is
 • Controleer bij buren en familieleden (soms helpen ze met ophalen)
 • Kijk rond op de plaats van levering (brievenbus)
 • Controleer op kennisgeving van poging tot levering

Als u uw pakket nog steeds niet kunt vinden, neem dan contact met ons op via service@sparkpaws.com

 

Retouren & Omruilingen

Hoe kan ik een retourzending of omruiling maken?

We hopen dat jij en je hond dol zijn op wat je hebt besteld! Als ze niet perfect passen, geen zorgen - we hebben het retourproces supergemakkelijk gemaakt!

Ten eerste, zorg ervoor dat uw retourartikelen voldoen aan de volgende voorwaarden om in aanmerking te komen voor een terugbetaling of omruiling:

Kleding: Nieuwe staat met intacte labels en geretourneerd met originele verpakking. Moet vrij zijn van geur en hondenhaar

Kettingen en Cuban Link-lijn: al onze kettingen zijn omwikkeld met een beschermende laag om krassen te voorkomen. Zodra de beschermende verpakking is verwijderd, kunnen we geen retourzendingen meer accepteren

Wandelen: Nieuwe staat en geretourneerd met originele verpakking. Moet vrij zijn van geur van hondenhaar


Volg vervolgens de onderstaande informatie om uw artikel(en) om te ruilen of te retourneren.

Omruilingen

Omruilen is gratis bij uw 1e bestelling! We willen ervoor zorgen dat u de maatvoering bij uw eerste aankoop goed krijgt en maatproblemen in de toekomst elimineert.

 • Stuur een e-mail naar service@sparkpaws.com binnen 30 dagen na de datum van de eerste levering.
 • Alle geretourneerde artikelen moeten in nieuwe staat verkeren en zijn onderhevig aan inspectie.
 • Voor extra omruilingen moet u uw artikel(s) op eigen kosten retourneren.
 • Zodra we uw geretourneerde artikelen hebben ontvangen, sturen we uw omruilartikelen op

*gratis omruiling is alleen van toepassing op kleding- en wandelartikelen (dezelfde stijl, andere maat). Uitgezonderd sieraden en Cuban Link-producten.


Retourzendingen

 • Stuur een e-mail naar service@sparkpaws.com binnen 30 dagen na de datum van de eerste levering
 • U moet uw artikel(s) op eigen kosten retourneren
  • Een verzendlabel kan worden verstrekt aan klanten in de VS tegen een vast tarief van $7 USD (dekking van retourzending en verwerking)
  • Niet-Amerikaanse klanten moeten hun eigen verzending regelen naar ons retourmagazijn in de VS
 • Alle geretourneerde artikelen moeten in nieuwe staat verkeren en zijn onderhevig aan inspectie.
 • Zodra we uw artikel(s) hebben ontvangen, zullen we uw terugbetaling of winkelkrediet uitgeven, verminderd met de oorspronkelijke verzendkosten.

Hoe lang heb ik om een artikel te retourneren of om te ruilen?

U heeft 30 dagen vanaf de datum van levering om een artikel te retourneren voor een omruiling of terugbetaling

Hoe lang duurt het voordat mijn omruiling of retourzending wordt verwerkt?

Omruilingen en retouren worden 2 tot 3 werkdagen verwerkt nadat we uw geretourneerde artikel hebben ontvangen.

Voor omruilingen:

Zodra we hebben bevestigd dat het artikel is teruggebracht naar onze faciliteiten, verwerken we uw omruilartikel. We houden voortdurend contact met u via e-mail.

Voor terugbetalingen:

We laten u weten wanneer uw geretourneerde artikel is ontvangen en geven dan een terugbetaling aan uw oorspronkelijke betaalmethode. Als u ervoor hebt gekozen om een verzendlabel te ontvangen om uw artikelen terug te sturen, wordt er een vast bedrag van $7 USD aan retourzending en verwerking in mindering gebracht op het bedrag van uw terugbetaling.

Worden de verzendkosten vergoed?

Omruilingen zijn gratis bij uw eerste bestelling! We zullen een verzendlabel verstrekken zodat u de artikelen kunt terugsturen.

Helaas moeten de verzendkosten voor retouren door de klant worden gedekt als de geretourneerde artikelen voor niet-kwaliteitskwesties zijn.

 • Amerikaanse klanten kunnen hun eigen retourzending regelen, OF een verzendlabel kan worden verstrekt door Spark Paws, maar er wordt een vast tarief van $7 USD in rekening gebracht op uw terugbetaling om de kosten van retourzending en verwerking te dekken.
 • Niet-Amerikaanse klanten moeten hun eigen verzending regelen naar ons retourmagazijn in de VS. Dit is niet terugbetaalbaar

Kan ik een artikel dat als "Uitverkoop" is aangeduid retourneren?

Artikelen in de "Uitverkoop" worden aangeboden tegen sterk verlaagde prijzen zodat u aanzienlijke besparingen kunt realiseren. Deze artikelen zijn vervolgens niet-retourneerbaar, niet-omruilbaar en niet-terugbetaalbaar. Controleer voordat u een "Uitverkoop" artikel koopt, alstublieft de maatvoering.

 

Product

Waar worden uw producten geproduceerd?

Onze kleding wordt geproduceerd in Guangzhou, China. In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, zijn er geweldige fabrieken in China met vakmensen van topklasse die uitstekend werk leveren! We besteden veel zorg aan het kiezen van partners die onze waarden delen op het gebied van productkwaliteit, veiligheid en eerlijke lonen.

Elk product dat Spark Paws creëert, doorloopt een rigoureus proces van materiaalselectie en talloze rondes van monstername en prototyping totdat het uiteindelijke product en de maatvoering perfect zijn voor u en uw hond.

Hoe kan ik meer informatie vinden over een product?

Individuele productpagina's bevatten veel nuttige informatie, waaronder foto's, kenmerken, verzorgingsinstructies en maatgidsen. Bovendien kunt u de verzorgingsinstructies ook vinden op de item(s) zelf. Als u het niet kunt vinden, neem dan gerust contact met ons op.

Hoe maak ik mijn producten schoon?

De meeste van onze producten zijn machinewasbaar, maar u moet altijd het kledinglabel raadplegen voor de best mogelijke zorg. We raden aan om te hangen om te drogen wanneer mogelijk.

 

Maatvoering & Pasvorm

Hoe vind ik de juiste maat voor mijn hond?

U kunt uw hond meten en verwijzen naar onze numerieke maattabel, of eenvoudig onze rasreferentiegids bekijken voor onze aanbevolen maat. Beide gidsen zijn beschikbaar op al onze productpagina's.

We begrijpen dat maatvoering een beetje overweldigend kan zijn als u nieuw bent met online bestellen voor uw hond. Maar maak je geen zorgen, we hebben je rug met ons "Gratis omruiling bij uw eerste aankoop" beleid! Als u vragen heeft over specifieke metingen of hulp nodig heeft bij het bepalen van de maat, neem dan contact met ons op via service@sparkpaws.com

Wat moet ik doen als mijn hond tussen twee maten in zit?

Als u tussen twee maten in zit, kies dan voor de grotere maat. We raden ook aan om de borstomvang boven de nek- en rugmetingen te prioriteren.

Ik heb een maat gekocht en het is te klein/groot - wat moet ik doen?

We begrijpen dat het vinden van de juiste maat een beetje lastig kan zijn, vooral als u nieuw bent met online bestellen voor uw hond. Daarom bieden we een gratis omruiling bij uw eerste aankoop, zodat u de maat goed kunt krijgen en maatproblemen in de toekomst kunt elimineren. Stuur eenvoudig een e-mail naar service@sparkpaws.com en we zullen uw omruilproces starten