V: Wat is een anti-trek hondenharnas en hoe werkt het?
A: Ons anti-trek hondenharnas is ontworpen om uw hond te ontmoedigen tijdens het trekken aan de lijn tijdens wandelingen. De D-ring aan de voorkant werkt door de trekkracht van uw hond naar de zijkanten of de voorkant van het harnas om te leiden, in plaats van hen naar voren te laten trekken. U kunt ook de D-ring aan de achterkant gebruiken voor dagelijkse wandelingen of de D-ring aan de achterkant voor vrij rennen.

V: Is dit harnas geschikt voor honden met een gevoelige huid of allergieën?
A: Ja, onze harnassen zijn voorzien van een gevoerde voering van neopreen die uitzonderlijk comfort, sneldrogende eigenschappen en geurbestendigheid biedt.

V: Is het harnas verstelbaar?
A: Ja. Er zijn verstelpunten rond de nek, torso en taille om een veilige pasvorm voor uw hond te garanderen. Dit is vooral handig voor puppy's of opgroeiende honden die mogelijk de halsband moeten aanpassen naarmate ze ouder worden.

V: Wordt dit harnas geleverd met een garantie?
A: Ja, ons harnas wordt geleverd met een garantie van 6 maanden tegen fabricagefouten. Dit omvat geen normale slijtage of onopzettelijke schade door uw hond. Als u zich zorgen maakt of problemen heeft met uw halsband, neem dan contact op met onze klantenservice via service@sparkpaws.com