V: Welke materialen worden gebruikt om deze halsband te maken?
A: Onze halsband is gemaakt van hoogwaardige materialen, waaronder neopreen padding voor comfort, nylon van militaire kwaliteit voor duurzaamheid, en een D-ring en gesp van roestvrij staal voor extra kracht en duurzaamheid. De combinatie van deze materialen zorgt ervoor dat onze halsband niet alleen comfortabel is voor uw hond om te dragen, maar ook bestand is tegen slijtage en scheuren in de loop van de tijd.

V: Is deze halsband geschikt voor honden met een gevoelige huid of allergieën?
A: Ja, onze producten zijn voorzien van een gevoerde voering van neopreen die uitzonderlijk comfort, sneldrogende eigenschappen en geurbestendigheid biedt.

V: Is de halsband verstelbaar?
A: Ja, onze halsband is verstelbaar om te passen bij verschillende nekmaten en om een veilige pasvorm voor uw hond te garanderen. Dit is vooral handig voor puppy's of opgroeiende honden die mogelijk de halsband moeten aanpassen naarmate ze ouder worden.

V: Hoe was ik de halsband van mijn hond?
A: Volg onderstaande instructies om de halsband van uw hond te wassen:

  • Vul een kom/gootsteen met lauw water en milde wasmiddel/dieren shampoo.
  • Dompel de halsband onder en reinig met een zachte borstel/spons, waarbij u zich richt op vuile/vlekkengebieden.
  • Spoel de halsband af met water om zeep/shampoo te verwijderen.
  • Droog de halsband volledig aan de lucht voordat u hem gebruikt.

V: Wordt deze halsband geleverd met een garantie?
A: Ja, onze halsband wordt geleverd met een garantie van 6 maanden tegen fabricagefouten. Dit omvat geen normale slijtage of onopzettelijke schade door uw hond. Als u zich zorgen maakt of problemen heeft met uw halsband, neem dan contact op met ons klantenserviceteam op service@sparkpaws.com