VERZENDINFO

Zodra verzonden, bieden wij stapsgewijze tracking voor het pakket via e-mail en SMS.

Geschatte verzendtijden

Zuidoost-Azië Regio
Land Standaard Verzendtijd
Verenigde Staten 4 - 12 werkdagen*
Canada 4 - 10 werkdagen
Australië 4 - 9 werkdagen
Verenigd Koninkrijk 5 - 10 werkdagen
Oostenrijk 4 - 8 werkdagen
Bahrein 10 - 20 werkdagen
België 5 - 10 werkdagen
Estland 5 - 10 werkdagen
Frankrijk 4 - 9 werkdagen
Duitsland 4 - 9 werkdagen
Hong Kong 5 - 12 werkdagen
India 10 - 15 werkdagen
Israël 5 - 12 werkdagen
Italië 4 - 9 werkdagen
Japan 5 - 10 werkdagen
Korea 5 - 10 werkdagen
Luxemburg 5 - 10 werkdagen
Mexico 10 - 20 werkdagen
Nederland 5 - 10 werkdagen
Nieuw-Zeeland 5 - 10 werkdagen
Noorwegen 5 - 10 werkdagen
Qatar 10 - 20 werkdagen
Rusland 7 - 12 werkdagen
Singapore 7 - 15 werkdagen
Spanje 4 - 9 werkdagen
Zwitserland 5 - 10 werkdagen
Taiwan 5 - 12 werkdagen
V.A.E 10 - 15 werkdagen
   
Per Regio  
Andere Europese Landen 5 - 10 werkdagen
7 - 15 werkdagen
Zuid-Amerikaanse Regio 10 - 20 werkdagen
Caribische Landen

10 - 20 werkdagen


Vanwege Covid-19 kunnen er vertragingen optreden in sommige regio's
 

Verzendkosten

Standaard verzendkosten vervallen voor bestellingen van meer dan $50 naar de Verenigde Staten, Canada, Australië, Verenigd Koninkrijk en de meeste EU-landen.

Express verzendopties zijn beschikbaar, neem contact met ons op voor meer informatie.

Alle prijzen vermeld op de website worden bij het afrekenen in USD gefactureerd.

 

Tracking

  • Trackingnummers worden binnen 1-3 werkdagen bijgewerkt, u ontvangt een e-mailbevestiging zodra uw pakket is verzonden.
  • U kunt uw pakket ook volgen op onze Bestelling Volgen Pagina
  • De verzendtijd kan variëren vanwege productbeschikbaarheid. SPARK PAWS behoudt zich het recht voor om bestellingen te annuleren die betrekking hebben op productbeschikbaarheid waarbij de klanten zullen worden gecontacteerd.
  • Houd er rekening mee dat eventuele belastingen en douanekosten met betrekking tot uw aankoop voor rekening van de klant zijn.
  • Houd er rekening mee dat dit geschatte levertijden zijn. Weekend en feestdagen zijn niet inbegrepen.
  • Als u vragen heeft over uw levering, neem dan contact op met ons klantenserviceteam op service@sparkpaws.com

 

Verzenddetails

Zorg ervoor dat al uw verzendgegevens 100% correct zijn voordat u de bestelling plaatst.

SPARK PAWS is niet verantwoordelijk als de onjuiste of ontbrekende verzendinformatie wordt verstrekt bij het afrekenen. We verwerken geen terugbetalingen in dergelijke omstandigheden.

SPARK PAWS is verantwoordelijk voor het afleveren van artikelen op het verzendadres dat bij het afrekenen is opgegeven. We zijn niet aansprakelijk als het item verloren gaat of gestolen wordt nadat het item als afgeleverd is gemarkeerd door uw lokale postdienst. Zorg ervoor dat de afleverlocatie een veilige omgeving is.

Als u een fout heeft gemaakt met het verzendadres of een bestelling wilt wijzigen of annuleren, stuur dan binnen 1 uur een e-mail naar service@sparkpaws.com en geef het bestelnummer en de details op. Zodra we uw bestelling beginnen te verwerken, kunnen we geen wijzigingen of annuleringen meer accepteren.

Pakketten kunnen langer onderweg zijn tijdens de drukke vakantieperiode, afhankelijk van de capaciteit van het lokale postkantoor. 

 

Belastingen & Heffingen

Alle van toepassing zijnde douanerechten en invoerheffingen en -kosten, belastingen en alle andere kosten zijn voor rekening van de klant. Als uw bestelling deze extra kosten vereist, moeten ze door u worden betaald om uw pakket door de douane te laten gaan. Als een pakket wordt geweigerd, wordt de klant terugbetaald (minus verzendkosten) nadat het pakket succesvol is teruggeleverd aan ons magazijn.

OPMERKING: We zullen GEEN restitutie of opnieuw versturen voor pakketten die in beslag zijn genomen of geweigerd vanwege belastingen. U kunt de status van uw bestelling bijhouden met het trackingnummer dat we naar uw e-mail sturen.

Door te bestellen bij onze winkel, gaat u akkoord met het bovenstaande beleid en zullen wij geen restituties uitvoeren in het geval dat pakketten worden teruggezonden vanwege weigering om douanerechten of belastingen te betalen.

 

Vertraagde of Verloren Bestellingen

Hoewel we ons best doen om ervoor te zorgen dat alle bestellingen veilig en op tijd worden afgeleverd, kunnen we niet garanderen dat onvoorziene problemen zoals weersomstandigheden of logistieke fouten de levering niet vertragen. Als uw bestelling langer dan de opgegeven levertijden duurt, neem dan contact met ons op en we zullen ons best doen om de situatie op te lossen.